Voor al de projecten in uw huis, kunt u bij RZ-Projects in Waregem terecht.

Contacteer RZ-Projects op het nummer 0477 66 57 37.

RZ Projects, partner in renovatie en restauratie

Wilt u één van de kamers van uw woning in de regio rond Waregem renoveren? Heeft u altijd gedroomd om van uw zolder een echte multimedia kamer te maken om al uw favoriete films en seriën te bekijken? Maak dan zeker een afspraak met RZ-Projects in Waregem. RZ-Projects zorgt voor al uw projecten in en buiten uw huis. Ons vakmanschap en onze ervaring zorgen steeds voor een uitstekend resultaat. Eerst komen we samen om uw project te bespreken. Daarna bestuderen we intern uw ideeën en wensen en stellen we u dan verschillende mogelijkheden voor. In functie van uw budget en uw voorkeuren, stellen we uw project definitief vast. Wanneer u ons groen licht geeft, gaan we aan het werk.

Van gyproc tot parket

Wat kan RZ-Projects voor u doen? Binnen uw huis zorgen we voor gyproc werken: we zorgen onder meer voor wanden of plafonds van uitstekende kwaliteit. We plaatsen ook parketten en binnendeuren. U kan ook bij ons terecht voor lambriseringswerken. Als u beslist heeft uw keuken of uw badkamer te veranderen, zorgen wij onder andere voor maatmeubilair. We herinrichten ook uw slaapkamer door bijvoorbeeld een dressing in te voeren voor al de kleren van uw vrouw. Maar wij gaan ook te werk buiten uw woning. Zo ondernemen we bijvoorbeeld buitenschrijnwerk met hout, pvc of aluminium, naar gelang uw smaak. Om de veiligheid van uw woning te bevorderen, installeren we houten tuinpoorten van de beste kwaliteit. We zorgen ook voor carports of tuinbergingen voor al uw materiaal die we op maat leveren. Een mooi terras in hout in uw tuin aanleggen is voor onze vakmensen ook geen probleem.

Kwaliteit, altijd op tijd

De projecten die RZ-Projects onderneemt worden altijd op tijd afgehandeld. Om onaangename verrassingen te vermijden, respecteren we te allen tijde uw richtlijnen en uw budget. Onze ervaring en ons aandacht voor details zorgen altijd voor uitstekend en duurzaam werk.

 

Contacteer ons vandaag nog

 

U zou de gevelbekleding van uw woning willen renoveren? U wilt de kelder van uw woning in de streek rond Waregem omvormen tot een speelkamer voor uw kinderen? Gebruik onze contactpagina en contacteer zeker en vast RZ-Projects in Waregem.